Във връзка с факта, че името ми беше намесено в редица публикации, относно преминаването на Прийст Лодърдейл от „Черноморец" Бургас в „Левски", излагам пред вас своето официално становище по въпросния казус:

 

       СЛУШАЙТЕ БАБА СИ!

 

Моето име беше намесено в необоснованото с нищо съгласие на „Черноморец" Бургас за преминаването на Прийст Лодърдейл в „Левски". Някои твърдят, че аз съм съдействал, за да си отмъщавам на „Академик".

Имах много мъдра баба, която ме учеше никога да не бъда отмъстителен или реваншист. Всички знаят, че моят отбор е „Академик" и аз го обичам, независимо от конюнктурните обстоятелства и ще се радвам, ако и тази година стане шампион.

Съжалявам, че забравих друг съвет на баба ми - да внимавам с хора, които нямат други аргументи освен подлостта. Тя обосноваваше това си виждане и чисто антропологично.

Заявявам, че вече не съм член на Управителния съвет на БК "Черноморец" Бургас и оставям на кмета и Общинския съвет на Бургас да потърсят отговорност на тези, които влязоха в това малодушно съглашателство.