Отборът на Левски постигна класическа победа с 3:0 над втородивизионния Чавдар (Етрополе). "Сините" представиха отбора си за пролетта пред 2000 свои верни фенове на стадион "Георги Аспарухов" в столицата.
Привържениците трябваше да изчакат по-малко от 60 секунди, за да видят първия гол на своите любимци.Христо Стамболийски с глава намери отлично Исмаил Иса, който преодоля вратаря и прати топката в опразнената мрежа. В 41-ата минута чудесно центриране на Сашо Александров от пряк свободен удар попадна точно на главата на Иво Иванов, който за разлика от мача с Лил, вкара в правилната врата за 2:0.
В 62-ата минута след почивката преднината на Левски стана класическа. Цветан Тонев проби отлично и бе препънат на границата на наказателното поле. С изпълнението на фаула се нагърби Александър Александров , който качи топката на главата на Димов, а той подаде към Видович, който вкара клъбото в мрежата. До края на срещата левскарите намалиха темпото, а гостите от Етрополе се задоволиха единствено с няколко далечни удара.
Текст и снимка: Football24.bg