Манчестър Юнайтед достигна до изключително удобно 0:0 като гост на Олимпик Марсилия в осминафинален мач от Шампионската лига. Двата тима премериха сили на "Стад Велодром", но определено разочароваха феновете и вместо на зрелище, заложиха на тактика и надлъгване.

Димитър Бербатов бе на терена през цялото време, но нямаше с какво да помогне на своя отбор, тъй като твърде рядко играеше с топката. Същото се отнася и за нападателите на домакините, които имаха едва една голова възможност.


Двубоят бе типично турнирно гостуване на "червените дяволи" и напомни за мача с Валенсия на "Местая", но днес Хавиер Ернандес не се появи в игра.


Ако можем да отличим едно име, това определено ще бъде аржентинският бранител Габриел Хайнце, който показа завиден ресурс от енергия, предвид възрастта си и блестеше над своите съотборници.


За Марсилия това е втори английски отбор в тазгодишното издание на ШЛ, след като французите вече премериха сили с Челси в груповата фаза и след загуба на "Стамфорд Бридж" с 0:2, победиха с 1:0 у дома.