В първия си мач от пролетния полусезон футболистите на Балкан завършиха 1-1 при днешното си гостуване на Локомотив 1925 от град Септември. Те можеха да постигнат и пълен успех, но домакините получиха няколко подаръка от главния съдия Крум Стойчев, включително и дузпа, с която стигнаха до равенството.

Здравко Атанасов от Балкан отбеляза хубав гол две минути след началото на второто полувреме. След което играчите на Локомотив изостриха играта, като действията им често преминаваха в грубости. Те обаче не бяха наказвани от рефера, като поне 2 от тях бяха за червени картони. Нещо повече, двайсет минути преди края той изгони Стоядин Станков с за шпагат в краката на съперник. А след още десет направо измисли и дузпа за Локомотив, след като вратарят Митев боксира топката. А малко преди това си затвори очите при нарушение срещу Пейков в наказателното поле на домакините. По този начин той добута домакините до равенството - 1-1.

"Просто няма какво да се направи срещу тези гаври на съдиите - коментира след мача старши треньорът на Балкан Мариян Христов - Не изгони поне трима души от домакините, не ни даде чиста дузпа, а отсъди несъществуваща в тяхна полза. Иначе съм доволен от представянето на отбора. С малко повече работа трудно оттук нататък трудно ще губим мач", бе категоричен Мариян Христов.

Снимка: botevgrad.com