Оказа се, че най-модерният подарък за празникът не майката и жената 8-ми март са поръчковите прафюми. Аромати с имена на фолк икона са тоталния хит сред спортистите. Андреа, Преслава, Ивана, Анелия, Райна, Емилия, Глория са предпочитаните имена на парфюми, които футболистите поръчвали в ЦУМ. Само срещу 63 лв бройката можело да забъркате уникален аромат и да му дадете име и лого по желание, пише zasada.bg

Кубрат Пулев още преди седмица е поръчал такъв парфюм за Андреа, а Дарко Тасевски вече кръстиl благоухание с името на любимата си Ромина. Двете дами ухаели различно,, защото по технологията „Направи си сам аромат" можело да се смесят парфюм от 6 основни и 20 допълнителни благоухания. Уникалното на това предложение било, че и най-претенциозният парфюм се правел  за един ден.

В понеделник преди обед в ЦУМ бил забелязан звездата на Левски Гара Дембеле, който поръчвал парфюм Bluebox. На френски той обяснявал на специалистката по аромати на щанда, че иска ненатрапчиво ухание на роза, смесено с лек полъх на Северна Африка. „Машината за голове" на Левски пожелал парфюмът да носи името на годеницата му Стефани.