Фолк певицата Ивана изненада колеги и фенове, разкривайки че е записала дуетно парче с Георги Милчев-Годжи. Песента се казва  „Точка 18″ и официалното й представяне ще бъде в началото на следващия месец в „Шоуто на Слави", когато Дългия се върне от отпуска.

"... преди дни направихме дуетна песен с Годжи, което си е един вид изненада. Дори и за самата мен, защото от повече от 10 години насам не се навих да запиша дует. Песента се казва „Точка 18".", признава певицата в интервю за dartsnews.bg

Ивана наистина не е записвала дует от доста дълго време. Предишните й съвместни проекти бяха с Глория и Коста Марков. Но гласовитата прима в момента е жури в продуцираното от компанията на Слави шоу „Гласът на България" и е вероятно самият Трифонов да е настоявал за този дует. По думите на Ивана дуетът й с Годжи ще е „денс чалга".

Фолкпримата заяви още, че шоубизнесът у нас е станал безмилостен. „Той допуска над повърхността само тези, които освен глас и големи възможности притежават и харизма, с която да приковат вниманието на публиката, така че тя да забележи и да оцени тези възможности. Публиката е жив организъм. Трябва да можеш да флиртуваш с нея, да я уважаваш, да й даваш от себе си. Ако нямаш характер, ако нямаш индивидуалност, оставаш човек, който пее страхотно, но само толкова", заяви певицата.