Кариерата на Валери Божинов върви стремглаво надолу и головете му стават все по-голяма рядкост. Според шефовете му в италианския отбор "Парма" причината за слабата форма на нападателя се крие в интимната му половинка Николета Лозанова.

Босовете смятат, че Валери прекалява с медийните си изяви, а нощният живот с палавата Николета го прави вял и апатичен на зеления терен. Критиките били, че родният ритнитопковец мислел повече за имиджа си и купоните по дискотеките, отколкото за играта като футболист, пише zasada.bg.

Като решение на проблема, от отбора предвиждали да спрат или поне да намалят срещите и времето насаме между двойката. Красивата пловдивчанка вече не била добре дошла в Италия, където проваляла усилията на партньора си да си върне предишната форма. На Ботуша очаквали Божинов да "вкарва" повече на терена, отколкото на Николета в леглото.

Сега трудното решение трябва да вземе Божинов. Футболягата трябва да избира между гаджето и професията си. Засега двете неща изглеждат несъвместими и ако продължава с купоните и сесиите с плеймейтката, много скоро Валери може да бъде изритан от отбора си.