Юлиан Вергов и Стефания Колева взеха доста солидни суми за участивто си в последната реклама на "Глобул". От своя нов работодател актьорът от "Стъклен дом" прибрал 15 000 лв., а водещата на "Байландо" - 10 000 лв.

Още десетина от най-известните ни певци и актьори също заработиха по някой лев от реклами. Новата кампания на конкурентния мобилен оператор - "М-Тел" е с лицата на Йорданка Христова, Татяна Лолова,Цвети Пиронкова, Белослава, Васил Найденов, Васил Михайлов, Йосиф Сърчаджиев и Владо Карамазов.

Според в. Галерия всеки от участниците в новата реклама е получил 5000 лв. хонорар, който нараства ако героите започнат да се включват и в промоциите.

Рекордьор по участия в реклами обаче, продължава да е Джоко Росич. Той не слиза от екран със спота на колбаси "Чановете". Живата легенда е дал специфичния си глас не само на клипа, но и за радиорекламите, които се въртят от няколко месеца. Отделно той озвъчава и авторекламите на радио Z Rock, което на всеки час съобщава честотите на различните градове. За своя труд Джоко е грабнал от производителите на мезета около 7000 лв., а от радиото е взел 2000.