Сексимволът на българскотот кино - Юлиан Вергов разкрива екслкузивно пред списание LOVE style, за това, че му се е наложило да изнасили 12 актриси, заради кастинг. Юлиан споделя, че вече е готов, когато дъщеря му Алена ще му представи първото си гадже, защото самият той е тръгнал по този път доста рано. Той признава и колко много се е притеснявал от целувката си с Мила Йовович, с която се снимал във филма „Четвъртият вид", защото много я харесвал.

Колегите му Захари Бахаров и Владо Карамазов също намират място на корицата на списанието, повдигайки завесата около личния си живот.

Захари Бахаров признава, че иска да има второ дете от половинката си Диана Алексиева. И не крие, че е бил арестуван в София и в Париж.

„Не се страхувам от обвързване. По-скоро все още не съумявам да съчетая една сериозна връзка с работата", казва Владо Карамазов. Неотдавна той станал чичо и не може да се нарадва на племеника си Калоян и е решен и той да си има бебе. Владо разказва интересни случки как крал банани, защото останал без пари при едно от пътешествията си.