Родната кинозвезда Юлиан Вергов е един от най-обичаните актьори у нас, а също така е доста популярен и на запад. И макар да не се радва на същата слава е един от малкото щастливци, които са имали шанса да си легнат с холивудската звезда Мила Йовович, пише „Блиц".

Вергов и бившата муза на Люк Бесон трябвало да заснемат обща сцена в леглото, но Юлиан признава, че се притеснил много. "Умирах от притеснение, как Мила Йовович може да си легне с балкански субект, когото не познава, малко е притеснително, пък и аз много я харесвам", споделя актьора. За да се разсее докато настъпи моментът да снимат си лакира ноктите на краката. „Седях си към 3-4 часа в Киноцентъра, чудех се какво да правя... И отидох при гримьорките, гледам, че една от тях се лакира. И аз взех и си лакирах ноктите на краката в розов цвят, или може би в цикламен. И те казват, хайде на снимки. Ужас!", разказва той.

По време на сцената Мила също се оказала много притеснена и за да я накара да се отпусне, Вергов решил да я разсмее. " В една от паузите й викам - виж какво имам. Махнах одеялото и тя като видя ноктите ми, се напика от смях. И така, със смешки и закачки се поотпуснахме и успяхме да заснемем сцената", разказва с усмивка Юлиан Вергов за един от най-щастливите си моменти в киното.