Днес разбрах какво търсели жените в България и какъв бил истинският мъж (see video, BIG fun). Той е богат, добре оформен, не е дебел, кара голяма кола, има любовница, за която жена му знае (но не мисли нищо за това, защото „няма право да мисли"), той не върши домакинска работа, само я създава, може би веднъж в живота си готви, но НИКОГА не изхвърля боклука, обаче държи на думата си, издържа жената и любовниците си, а жената само гледа децата и не работи.

Не ми стана много ясно, обаче, какво търсят българските мъже - затова пък бяха приведени безброй доказателства, че те са по-добри от холандските. Но това очевидно се отнася само за породата ИСТИНСКИ български мъже. Неистинските изобщо не се споменават. Презумпцията е, че те са по-калпави от холандските.

Липсва и анализ на междинните звена, например мъжете с пари и голяма кола, но дебели и без любовница. Или добре сложените, красиви, но бедни, които не готвят, но за сметка на това изхвърлят боклука. Или бедните и смотани, които не изхвърлят боклука, но затова пък имат любовница и жена, които не издържат по никакъв начин...

Ениуей...

Вчера си шофирах из града, което за мен е ежедневие, да не си помислите, че съм някакъв „неделен шофьор", и изведнъж ми хрумна крилата мисъл. Аз имам такива моменти на крилати мисли, много чести даже, но не ви досаждам винаги с тях, нали, трябва да признаете. Та хрумна ми, много хора смятат, че за да шофираш нахално и агресивно ти трябват голямо самочувствие и ташаци.

Всъщност, голямо самочувствие и ташаци ти трябват, за да шофираш меко, спокойно и толерантно. Адски е трудно. Особено ако караш голяма кола...

Британски учени направили изследване, което доказвало, че агресивните шофьори възприемали колата си като продължение на пениса си, нещо като пенис-протеза. Не мога да ви дам линк към това изследване, но да знаете, че беше много статистически-издържано, с контролна група, фокус групи, голям размер на извадката и малко статистическо отклонение.

Разпилян съм днес, но така е, темата за истинските мъже ме ‘фърля в оркестъра, много я обичам. Жалко само, че филмчето не третира продължението - какво става с жените, дето търсят такива истински мъже, когато ги намерят. Некакси имам чувството, че заживяват unhappily ever after...

Е, хайде, този постинг разбира се е предизвикателство и като такъв най-нагло използва вечна тема и чужд материал. Feel free да се изкажете какви са истинските мъже и истинските жени на България. Аз през т'ва време ще щипна за малко то работа, за да напазарувам, че довечера е мой ред да готвя и да слагам чиниите в миялната.

http://marcusjunius.blogspot.com