Преслава се изнервила до крайна степен по време на снимките на сериала "Столичани в повече". Гласовитата брюнетка получи малка роля в комедията, но актьорската й кариера донесла и доста главоболия и нерви на певицата.

"Повтаряхме един кадър няколко пъти. Имаше репетиция, генерална репетиция, снимки", разказва чалгаджийката и не скрива, че й е било трудно.

"Мислех си, че лесно ще вляза в роля заради нашите клипове, но тук е далеч по-различно. Има си специални неща, които се спазват и сега тепърва ги разбирам на снимките. Общо взето се радвам, че ме поканиха. Сериалът е много гледан и рейтингът му е много висок", опитва се да е дипломатична изпълнителката.

Преди няколко месеца в чалга средите се заговори, че продуцентите на "Стъклен дом" са хвърлили око на Преслава да изиграе епизодична, но ключова роля. Според мълвата обаче като чули цената на певицата, моментално оттеглили предложението си.

Явно бюджетът на "Столичани в повече" е доста по-солиден, след като могат да си позволят най-добре платената фолкаджийка от новото поколение. На участие Преси слага в джоба си между 6 и 15 хиляди лева, клюкарят нейни колежки, пише Блиц.