Преслава страда от натрапчивото усещане, че е застрашена от недоброжелатели. Певицата е обзета от истинска параноя покрай зачестилите случаи, в които нейни неиздадени песни се появяват мистериозно в интернет. Тези дни страхът на Преси от евентуална намеса в плановете й се увеличил, тъй като вече била готова студийно с няколко парчета. Преслава възнамерява да ги запази в тайна, докато новият й албум не стане факт, но надали ще успее.

Въпреки слуховете, че се е отдала на почивка, тя работи упорито. Събрала е сили за новите си проекти след кратък отдих в чужбина.

"В напрежение съм, страхувам се да не ми откраднат песните. При нас нещата зависят много от това кой как ще си опази парчетата. Докато една песен стигне до готов продукт, минава през кого ли не", оплака се Преси пред в. "Уикенд".

Същите тревоги тормозят и колежката й Галена. Изпълнителката на "Тихо ми пази" даже си е изградила стратегия как да опази песните си до официалното им представяне. Сляд всяко прослушване на свое ново парче Галена чупела диска.