Устатата водеща от „Съдебен спор" по Нова тв е твърдо решила сина й Джейсън да стане футболист, когато порасне. За това настоява и бащата - англичанина Джон Гладуиш.

„Ние сме се разбрали, че ще играе футбол. Може да играе за Англия. Той полудява, като види топка. Вече рита и вика: „Гооол...!!!", разказва тв водещата пред списание Hello! Тя допълва, че сина им ще спортува много и от сега са решили да го запишат още на тенис и плуване. „Ако пък е музикален като майка си, може и на инструмент да свири", смее се чаровната блондинка.

„Джейсън е с английски паспорт. Искам един ден да се чувства навсякъде по света добре. За мен името на сина ми не е грешка, а е мое лично решение. И ако Бай Ганьо има проблем, нека ми се обади", обяснява още Нана. Синът й още от малък учи два езика. Родителите му говорят с него на английски и български, а първата му дума била „бау-бау" - просто защото си има и куче.

Нана споделила на съпруга си, че би искала да не праща сина им на училище и ако може тя да го обучава индивидуално. „Бих обикаляла света с него. Светът е по-действителното училище. Искам да има приятели, защото това означава, че е добър човек и другите харесват неговата компания", казва екранната звезда.