Светските личности си имат много фенове. Точно такъв анонимен фен ни изпрати любопитна и пикантна информация за бившето и настоящо гадже на паркетния лъв. Ето и фенското писмо - запазихме автентичния правопис:

Здравейте. Открих кой е мъжкия еквивалент на "Златките". Ще помоля да бъда запазена в конфиденциалност, защото някои от посочените в статията са ми познати. Знаете ли кои е мъжкия еквивалент на "златките", "илияните". "Държавата" на "Илияните" не е споменавана до сега, поради простата причина че те не са толкова показни като женската си държава близначка по политика и закони.

Сигурно се питате кои са основателите на тази държава, ние ще ви кажем. Илиян Цветанов - модел, певец, собственик на модна агенция и бивш любовник на Евгени Минчев.

Илиян Николов (Илиян Никалъс от както пропя) - модел, певец, актьор, стилист а според негови приближени и настояща изгора на "паркетния лъв" Евгени Минчев.

Илиян Цветанов е известен с това че е бил гадже на Евгени Минчев, от своя страна Минчев влагаше доста усилия да наложи любимия си в светските среди въпреки липсата ми на някакъв силно изразен талант.

Евгени водеше навсякъде своята нова придобивка на която дори бе предотстъпил луксозното си возило и бе накупил куп маркови дрехи, плати му и авторска песен и беше на път да плати и клипът към нея но връзката им пропадна, и "паркетния лъв" се лиши от престижа да има любим модел в Милано.

Илиян Никълъс е известен с това че е известен и с титлата си "Best Child Model of the World 2009". В модните среди все по усилено се говори какви точно са взаимоотношенията му с Минчев, според очевидци демонстрират прекалено близки отношения.

Не е изключено Българо-Лондонския аристократ да е новият спонсор в живота на на младежът, тъй като Илиян успя да стъпи на театралната сцена и той както бившия на Евгени пропя и направи премиера в радио предаване на песента си, а да направиш песен е скъпо, песента на Никълъс е със хаус звучене както и на Цветанов.

Ватмана със синя кръв е ценител на красивите момчета, дали отново не се е сдобил с топ модел?