Днес, минути преди започване на изпита по английски език с курсистите към фирма “КАС Консултинг”, се срещнахме с ръководителката Мария Христова.
Ето какво сподели тя за читателите на сайта ни.
Школата за чуждоезиково обучение започна своята дейност през м.септември  миналата година. За сега се записват курсисти предимно за изучаване на английски език. Имаме готовност да организираме обучение по френски език, немски език, испански език и руски език, стига да има кандидати. Максималният брой на всяка група е 8 човека, като обучението преминава на ЧЕТИРИ нива – за начинаещи и напреднали. При завършването на всяко ниво на курсистите се издава сертификат, който може да им послужи при кандидатстване за работа с изискване за владеене на чужд език. Продължителността на обучението за първо ниво е 4 месеца, а за останалите три нива – 4 месеца и половина.
Днес приключиха обучението си по английски език с полагане на изпит курсистите от втора група (начинаещи) и трета група (напреднали). След извършване на проверка и корекция на успешно представилите предстои връчване на сертификати в края на месеца.
Очакваме отличните резултати на начинаещите от група 1, завършила през януари да бъдат повторени и сега, което да бъде стимул за продължаване в по-горно ниво от септември.
След като пожела успех на курсистите и дано по-често намират приложение на придобитите знания, ни предостави и допълнителна информация към казаното.
• Сега завършва трета група, която е второ ниво. Предишните две групи бяха първо ниво. Първа група приключи на 11.03. с преподавател Ивайло Иванов. Втора група започна на 02.04. и приключи на 23.07.-преподавател Христина Калайджиева. Трета група започна на 12.04. и приключва на 04.08. с преподавател Паулина Цветкова.  
• През септември предстои стартиране на група по френски език за начинаещи, английски език – второ ниво, немски език за начинаещи и евентуално испански език за начинаещи.
• През октомври предстои продължаване на сегашната трета група, т.е. сегашното второ ниво, в разговорен курс за усъвършенстване на комуникативните умения.
• При наличен брой желаещи, могат да се провеждат и курсове за подготовка по история за матура и на кандидат-студенти. 
И тъй като, самите ние останахме впечатлени от огромното желанието за работа на този млад човек, решихме, че бихме подпомогнали някои от нашите читатели да се насочат към тази школа като предоставим координатите за разговор и евентуално записване.
Мария Христова можете да я намерите на тел.0878673589 или в школата на ул. „Георги Димитров” 11, на І етаж до кафето под ореха в центъра на града. На ІІ етаж е ТД „Старопланински турист”.
Фирмата извършва още превод и легализация на документи.