В последно време най-голямото притеснение на Гена Трайкова по отношение на външния й вид било това, че от кръста надолу изглеждала като табуретка.

Гена предприела драстичните мерки за подобрение на визията си. Най-интересното в случая е, че за да си набави необходимата немалка сума пари, тя търсела подкрепа от приятеля си, мастит столичен бизнесмен, издава kliuki.bg.

В същото време целта на разкрасителните процедури от талията надолу била естествено не за пред камерите, а за пред човека, когото все още не може да прежали. С поведението си и някои свои признания говорителката подклажда предположенията, че всячески пробва да си върне Венелин Петков.

„Гена завинаги ще си остане хлътнала до уши по Венелин Петков, колкото и различни мъже да преминават през живота й. Иначе разкрасителните процедури се свеждат до това - след като преди половин година си присади силикон в циците, сега да се разхубави и по-надолу. Колегите й са научили, че Гена е прибегнала до липосукция на бедрата си след безрезултатно блъскане във фитнес залата.