На 57-годишна възраст Силвия Кацарова взела трудното решение да се разведе и да се омъжи отново, пише "Всеки ден". Певицата вдига сватба с мултимилионер след няколко седмици. Избраникът й е Любо, с когото имала флирт още като студентка.

Най-трудно на Силвия било да съобщи новината на съпруга си Милчо Кацаров, с когото имала над 30-годишен брак. "Нека ми прости, но срещнах голямата си любов - сърцето не пита", казва естрадната легенда.

Тя приела предложението за брак на новия си любовник Любо още през март. До Великден двамата влюбени вече значително напреднали в отношенията си - сгодени са и живеят в общ дом. Бизнесменът подарил на звездата приказна къща в "Бояна" по случай годежа.

Силвия разбрала от колеги, че Милчо си е хванал любовница - по-млада аптекарка. Кацарова споделила с един от най-близките си приятели Васил Найденов и той й казал: "Слушай сърцето си". Питала и дъщеря си Теди, която по онова време също била в развод. Щерка й застанала зад нея.

Певицата уведомила мъжа си. Разбрахме се като цивилизовани хора, нямаше ги типичните балкански панаири, казва Кацарова. Новият любовник на звездата е с година по-голям от нея, с две деца, разведен. Срещнали се случайно миналото лято.

Той от години развивал собствен бизнес в Австрия. Притежавал имоти във Виена, вила в Алпите, а вече и на българското Черноморие. "Нелепо е да се мисли, че съм с Любо заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат значение", казва изпълнителката на вечния хит "Големият кораб минава".