Популярната изпълнителка Силвия Кацарова се обрече във вечна вярност на новия мъж в живота си – Любомир. Сияеща и влюбена, тя му се отдаде до края на живота си по време на стилна градинска церемония в луксозен хотел във Велинград, пише електронното издание tialoto.bg.

Над 100 гости, сред които родни и чужди знаменитости, бяха дошли, за да уважат празника на новото семейство, а церемонията, след като официална част премина и дойде ред на веселбата, беше поверена в една малко позабравено телевизионно лице – това на водещия Драгомир Драганов.

На сватбената церемония присъстваха още и кметът на Велинград Иван Лебанов, придружаван от своята съпруга.

Самата булка беше съпроводена до олтара от шотландец, пременен с традиционната за страната си пола на каре и с перука, а шаферка на щастливото семейство стана щерката на Силвия от първия й брак – Теди Кацарова. Кавалер на красивата Теди беше Мистър Турция за 2002 – Мерт Кълъч, за когото се говори, че е в топли взаимоотношения с по-младата представителка на пеещата фамилия.

От изданието припомнят, че Силвия и първият й съпруг Милчо сложиха край на брака си след близо 30 години съвместен живот. Въпреки че любовта помежду им се е изпарила обаче, те ще продължават да си партнират в професионален план.