Състезателят от ботевградския клуб Сунг Ри - Цветолюб Илиев, стигна до втория кръг в състезанията по таекуондо на лятната универсиада в Шенжен, Китай. В своята категория до 68 кг той стартира с победа над представителя на домакините Занг Зонгшан, като го преодоля с категоричното 7-3 точки. Пъвата част завърши без отбелязана точка, във втората Цеко поведе с 2-0, а в третата направи още 5. Трите точки за китаеца не бяха от игра, а от предупреждения на нашия състезател.

Във втория кръг Цветолюб Илиев се изправи срещу друг китаец, но от Тайпе - Цунгюй Ло. За съжаление нашето момче бе надиграно със 7-2 точки и отпадна от по-нататъшната борба. Още в първата част тайванецът пласира два удара в атака за по 3 точки и поведе с 6-0. Втората част бе спечелена от Цветолюб с 2-1, в третата двамата съперници не можаха да си отбележат точка и срещата завърши 7-2 представителя на Тайпе.

В третия кръг Ло победи Алимжан Таджибаев от Киркизстан с 4-1, но след това отстъпи на вицесветовния шампион от Мексико Ислав с 3-4 точки и също прекрати участието си, завършвайки на пето място.