В интервю за македонския вестник "Спорт денес" капитанът на националния отбор на Македония Перо Антич отхвърли информациите, появили се преди два дни в македонските медии, че е подписал договор с Олимпиакос. 29-годишният баскетболист отрече съобщенията, че вече е договорил личните си условия с гръцкия тим, а парафирането на договора щяло да стане до края на тази седмица.

"Не отричам, че има интерес от Олимпиакос и че са водени преговори с гръцкия клуб. Но засега нямаме договорка, още повече подписан договор, както съобщиха медиите", каза Антич. "Търпеливо ще изчакам още предложения и едва тогава ще реша къде ще продължа кариерата си", добави тежкото крило.

В същото интервю капитанът на националния отбор потвърди спекулациите, че по време на Евробаскет 2011 е получил предложение от испанския Каха Лаборал, но го е отхвърлил.

"Предложението бе за срок от 4 месеца и затова го отказах. След това испанците се върнаха с предложение за цяла година, но вече бях взел окончателното си решение. Няма да отида в отбори, където ще бъда резерва, та дори това да е испанският гигант Каха Лаборал", допълни Антич.