Холивудската легенда Силвестър Сталоун кацна вчера след обед в София. Сталоун е тук за снимките на екшъна "Непобедимите" 2, филмът, който ще събере в България едни от най-добрите актьори в този жанр. От два дни в столицата е и Долф Лундгрен, който също ще участва във втората част на "Непобедимите".

В София Сталоун кацна облечен в тъмни дънки, черна блуза и с маратонки. В добавка към визията му бяха очила и брада тип "катинарче".

На феновете си актьорът обеща, че ще се почувстват много горди, заради това, което предстои да се случи в страната ни: "Бойните сцени в този филм ще бъдат много по-големи и добри от тези в първата част. Мащабите на продукцията са много по-големи, така че ще накараме хората в България да се чувстват много горди. Искам да им кажа, че ще си прекараме страхотно, ще се смеем много, освен това ще похарчим много пари тук, с които ще помогнем на икономиката, така че накрая всички ще бъдем победители", обобщи Сталоун.

Той е в София за втори път. През септември 2008 година актьорът посети страната ни, за да разгледа Киноцентъра в Бояна, срещна се и с тогавашния кмет на столицата Бойко Борисов. Този път на летището Силвестър Сталоун за малко щеше да се засече с министъра на културата Вежди Рашидов, който се прибираше от командировка в Лондон, но в крайна сметка двамата не се видяха.

Снимките на "Непобедимите" 2 ще започват до няколко дни и ще продължат около два месеца и половина. Освен в София камерите на продукцията ще се завъртят още в Банско, Пловдив, Ловеч.

В ексклузивно интервю за Юлия Манолова от TV7 холивудският ас подшушна, че се е отказал да режисира „Непобедимите 2" заради преумора. „Избрах Саймън Уест за режисьор, защото е много добър. След първия филм бях капнал, с много контузии и дори ме оперираха".