Днес Деси Зидарова и половинката й - бизнесменът Михаил Младжов, събират свои приятели, пред които ще се врекат във вечна вярност. Сватбеното тържество е в Солун, а купонът ще се вихри в ресторант, намиращ се на покрива на хотелски комплекс.

Lifestyle.bg научи, че всъщност Деси и Михаил вече са подписали и са си казали официално „Да" навръх рождения ден на блондинката - на 22 август. Тогава двамата си разменили и венчалните халки. А днес ще бъде големият сватбен купон в Гърция, на който двамата влюбени ще съберат едни от най-доверените си приятели.

Разбира се, няма да липсват и зведни персони. Сред някои от тях са миналогодишната носителка на титлата „Мис България" Ромина Андонова и половинката й Дарко Тасевски, моделката Ирен Онтева и още една „Мис България" -  Елена Ангелова.

Деси е избрала булчинска рокля с камъни „Сваровски", изработена от ливанския дизайнер Ели Сааб, който мнозина наричат „ливанският гений в модата". Младоженецът пък ще бъде в елегантен черен смокинг. Разбира се, шаферчета на Деси ще бъдат децата й - Ванеса и Виктор, които са от връзката й с бизнесмена Веселин Янев.

Припомняме, че Деси и Михаил Младжов са зедно от година и половина. Преди да срещне Мишо блондинката живя няколко година на семейни начала с бизнесмена Веселин Янев, от когото има две деца. По-късно името й бе свързано с това на богаташкия наследник Стайко Стайков.