Манекенката Деси Зидарова се появи в съдебната палата с пищна риза с гол гръб и без сутиен. Прокурори и съдии си събраха очите, докато оглеждаха красавицата, предаде репортер на novini.bg.

Зидарова дойде в компанията на брат си, но поиска от адвокатката Демира Дичева да отстрани всички оператори и фоторепортери в близост до съдебната зала в Апелативния съд, където се гледа мярката за неотклонение на мъжа й Михаил Младжов. Той е обвинен както за притежание на наркотици, така и за разпространение, стана известно в съдебната зала. Апелативният съд потвърди мярката за неотклонение и остави в ареста Младжов. Според съдебния състав прокуратурата е събрала достатъчно доказателства, за да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е разпространявал кокаин. Съдиите отбелязаха и че мъжът е бил задържан от полицията и преди за подобно провинение.

В началото на август на КПП на автомагистрала „Тракия” - изхода от София посока Пловдив - полицията спрели за проверка „Ауди S-8”, шофиран от Младжов. В колата пътували и три деца на възраст 5, 6 и 7 години, ползвани по първоначални данни за прикритие на престъпната дейност. При извършеното претърсване в резервната гума в багажника на аудито антимафиотите открили две найлонови пликчета, съдържащи около 200 грама бяло прахообразно вещество, дало реакция на кокаин с много високо качество. Последвали процесуално-следствени действия и в луксозното жилище на столичанина, откъдето са иззети още пет грама кокаин.