Шестата по красота в света българка отрече, че е "фалирала*, което, глобално погледнато, е чистата и свята истина. Но че салонът й за красота в столичния "Сити център" пусна кепенци заради непогасени задължения към "ЧЕЗ" и борчове към други фирми, определено е правилният отговор, пише в-к Шоу.

По наблюдения на светски персони наскоро изнесли цялото оборудване от студиото на Жени, което тя въртеше в съдружие със сестрата на взривения в асансьор на столичния бул. "Джеймс Баучър" петролен бос Стоил Славов - Виолета Славова, с боен прякор Кака Вили. С над 80 000 лв. "висяла" Калканджиева на различни "юридически лица" и затова
биг босът на мола - мистър Пол, наредил имуществото на двете ортачки да бъде описано и "секвестирано".

Разтропаната Жени обаче не била свикнала да губи и като реванш подготвяла отварянето на нов салон за красота пак в "триъгълника на смъртта" - между хотел "Хемус" и басейна "Спартак". Кака Вили отново била аташирана към нея.

Хора от бившия персонал на салона говорят, че стопанката на модна агенция "Визаж" дължала крупни суми и на водещи фирми за бои. Те даже й се смеят в лицето, че нямала с какво да плати кърпите, доставени й - при това с намаление, от българския филиал на световен козметичен гигант.