Състезателят на  Сунг Ри Атлантик Симеон Димитров завоюва бронзовото отличие на Откритото първенство на Испания Мурсия Оупън, провело се на 25.02.2012г., в дисциплината "пумсе" (форма). Симеон, който от началото на годината е състезател на ботевградския клуб, участва в дивизия Синиър 2 (мъже 30 - 39 г.), и за почетното отличие се състезава срещу 19 съперници от 10 държави. Шампион стана представител на страната домакин, втори е французин. Преди това той завоюва среброто на шампионата на област Валенсия, Испания.

С привличането на Симеон Димитров ботевградския клуб си осигурява силно присъствие и в една дисциплина, която от няколко години набира скорост, включена е в официалните програми на Световната и Европейска федерация, и която до този момент не беше приоритет на клуба.

Пумсе  представлява най-общо комплекс от отбранителни и нападателни техники, които състезателят демонстрира пред съдиите. Симеон Димитров уверено се утвърждава като един от най - талантливите състезатели в Европа. На него ръководството на клуба разчита за успешно представяне на предстоящото европейско първенство.