Калина  е ученичка от езиковата гимназия в Правец и заедно с ученици от Ботевград и Пловдив участва в инициативата "Мениджър за един ден” в Областна администрация.
12-класничката придружи Красимир Живков на работната среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

В различните отдели на Областната администрация днес работиха учениците: Грета Янкова и Габриела Цветкова от ПГТМ „Христо Ботев” – Ботевград, Ивайло Данаилов от Национална търговска гимназия – Пловдив, Петя Георгиева, Вяра Атанасова и Миглена Цветанова  от  ГПЧЕ „Алеко Константинов” – Правец. Те получиха сертификат, удостоверяващ тяхното участие в работния процес на Областна администрация на Софийска област, а Областната администрация получи сертификат за държавна институция, участваща в инициативата  "Мениджър за един ден".
„Мениджър за един ден”  е инициатива на Джуниър Ачийвмънт, която се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни служители, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.
Над 1000 български ученици и студенти, участваха днес в инициативата „Мениджър за един ден”.  Младежите гостуваха в 270 водещи компании, организации и държавни институции. Официален старт на работния ден даде президентът Росен Плевнелиев в 9 часа тази сутрин.