Toshiba разширява обхвата на уникалната гаранция "No Matter What Guarantee" за защита от непредвидени инциденти. Доскоро гаранцията покриваше само лаптопи, а вече обхваща таблети и телевизори.

"No Matter What Guarantee" предлага възможност за безплатен ремонт или замяна на продукта при случайна повреда. Покритието в случай на кражба е друг важен елемент от гаранцията. Включено е също безплатно възстановяване на информацията в случай на загуба на данни, като това важи за лаптопи и таблети.
Покритие на "No Matter What Guarantee"

Инцидентна повреда: Защитава устройствата при непредвидени ситуации като неволно изпускане, удар или заливане с течност. Като част от покритието Инцидентна повреда, Toshiba предлага безплатна поправка при счупване или механична повреда, която пречи на нормалното ползване на лаптопа;

Защита при кражба: Замяна на откраднат продукт, като преди това са предоставени необходимите документи от органите на реда;

Възстановяване на информация: Възстановяване на информация на нов хард диск в случай на физическа повреда, софтуерна грешка или заразяване с вирус.

Потребителите в България също могат да се възползват от "No Matter What Guarantee". Новото издание на кампанията стартира на 16 април и ще продължи до 30 септември тази година, като гаранцията ще важи за всички лаптопи, таблети и телевизори Toshiba, закупени през този период. Клиентът трябва да регистрира своя продукт на сайта на кампанията, за да се възползва от гаранцията.