Чавдар показа пътя на Малеш-Вихрен към В група
След вчерашния мач, който се игра в Сандански, Малеш Малеш-Вихрен занули шансовете си за оставане в професионалния футбол след домакинска загуба с 1:4 от гостуващия Чавдар (Етрополе). Гостите излязоха напред в резултата с ранен гол на Атанас Димитров още в 6-ата минута след изстрел от средна дистанция. В 58-ата минута със задна ножица на резервата Георгиев домакините можеха да изравнят, но вратарят Митев улови. При ответната атака Николай Ботев с удар отдалеч нацели напречната греда зад Бахтарлиев. Малко по-късно Георги Вълчев удвои резултата с прецизен прехвърлящ удар.Почетното попадение за „гладиаторите" дойде в 67-ата минута, когато Сакаджийски вкара от втори опит отсъдената за фаул срещу Марио Бачев дузпа. При първото изпълнение шутът на тарана бе парирам от Митев, но реферът Атанасов назначи пребиване заради нахлуване на футболисти на Етрополе в пеналта. В 76-ата минута Вангел Стоянов си отбеляза автогол в стремежа си да попречи на изскочилия срещу Бахтарлиев централен нападател на гостите Етов. Две минути преди края Фераресо увенча добрата си игра с майсторско попадение, като нахлу отляво и с удар покрай Бахтарлиев го елиминира.
Две победи и една загуба при най-малките:
• Загубата с 1:6 от Славия, който е водач на областната група София-юноши зона 93/94 г. е единствената за деня. Мачът беше на игрището в Правец.
• Юношите младша възраст 1996 г. постигнаха категорична победа с 5:1 срещу Локомотив и са на 2 т. от първото място, заедно с ЦСКА.
• Децата от 1997 г. приеха връстниците си от Локомотив и ги надиграха с класическото 3:0. В 18-тия кръг на 12 май /събота/ ще се определи шампиона за тази възрастова група между нашите момчета  и тези на Левски София.