На основание чл. 25, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация  Общинският съвет ще проведе 11-то редовно заседание на 10.05.2012 г. /четвъртък/, от 10.00 часа, в залата на Общинска администрация - втори етаж, при следния дневен ред:
1. Питане от Николай Билев - общински съветник от листата на БСП.
2. Предложение относно приемане отчета на „МИР-И" ЕООД за 2011 г. 
Докл.: Председателят на Комисията по бюджет, финанси, търговия, съобщения, местни данъци и такси.
3. Предложение относно приемане на Годишен план за действие по изпълнението на Общинската стратегия за развитие на социалните услуги в Община Етрополе. Докл.: Кметът на общината.
4. Предложение относно оптимизация на училищната мрежа в община Етрополе. Докл.: Кметът на общината.
5. Предложение относно изменение и допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост в Община Етрополе през 2012 г. Докл.: Кметът на общината.
6. Предложение относно отдаване под наем на земи от Общински поземлен фонд чрез търг. Докл.: Кметът на общината.
7. Предложение относно отдаване под наем на земи от Общинския поземлен фонд по реда на чл. 24а от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, без провеждане на търг или конкурс - вх. № 248. Докл.: Кметът на общината
8. Предложение относно отдаване под наем на мери и пасища -публична общинска собственост. Докл.: Кметът на общината.
9. Предложение относно промяна начина на трайно ползване на земеделски имот. Докл.: Кметът на общината
10. Предложение относно предоставяне за възстановяване на земеделски земи на наследниците на Стамен С. Чипев. Докл.: Кметът на общината.
11. Предложение относно предоставяне за възстановяване на земеделски земи на наследниците на Тодор Д. Тошков. Докл.: Кметът на общината.
12. Предложение относно предоставяне за възстановяване на земеделски земи на наследниците на Марин Хр. Николов. Докл.: Кметът на общината.
13. Предложение относно допускане на изменение на действащия План за застрояване за кв. 11 „Жилищен комплекс и микротърговски център", гр. Етрополе. Докл.: Кметът на общината.
14. Предложение относно учредяване право на преминаване през общински имот за прокарване на трасе на подземен напорен водопровод за захранване на МВЕЦ „Малък Искър" в ПИ № 000608, землище гр. Етрополе. Докл.: Кметът на общината.
15. Предложение относно предоставяне на финансови средства на Мартин Цветанов Маринов за продължаване на образованието му. Докл.: Кметът на общината.
16. Предложение относно предоставяне на финансови средства на Ивайло Валериев Цветанов - ученик в СОУ „Хр. Ясенов". Докл.: Кметът на общината.
17. Предложение относно изменение на Решение № 90 от
30.03.2012 г., протокол № 10. Докл.: Кметът на общината.
18. Предложение относно одобряване на разходи за командировки
в страната за периода 01.01.2012-31.03.2012 г. Докл.: Председателят на комисията по административно   управление   и   обслужване на населението.
Напомняме, че заседанието е открито за граждани.
Свимката е от миналата сесия.