Георги Милчев-Годжи отново е без дом, научи "ШОУ" от близки на музиканта. Доскоро басистът на "Ку-ку бенд" живееше на квартира с големия си син Цветомил, но от месец му се налага да дели квартира с приятелско семейство.

Оказа се, че Слави Трифонов далеч не се грижи толкова добре за екипа си, колкото гласи легендата. Или поне не за всички. Годжи вече е вън от най-близкия приятелски кръг на Дългия, коментират запознати с настроенията в "Шоуто на Слави" след скандала, който Трифонов вдигна на подчинения си в ефир заради Софи Маринова.

Липсата на басиста беше очебиеща и на рождения ден на Слави миналата година. На 45-ата си годишнина той беше в компанията на Евгени Димитров - Маестрото, балерината Нели от "Магаданс", Тошко Йорданов и съпругата му и възлюбената Мартина.

Явно не само личните, а и финансовите отношения между Годжи и Слави са се променили и затова на саможивия по природа басист днес му се налага да дели квартира и наем с други хора.

Въпреки че апартаментът е мезонет, Георги Милчев не разполагал с много лично пространство, издават източниците на "ШОУ". Той делял долния етаж с малката щерка на приятелите си и бил длъжен постоянно да се съобразява с режима на детето.

Новото жилище на Годжи се намира на 500 метра от bTV, на ул. "Доспат". Той обаче се прибирал в него само за да спи, разказаха за "ШОУ" старите клюкарки от центъра на София. По-голямата част от свободното си време преди репетициите с бенда басистът прекарвал в кафене в "Пасажа" на НДК.

В кооперацията не могат да се нахвалят от новия си звезден съсед. Той винаги поздравявал, когато срещнел съсед на стълбите, а кафенето до входа е вдигнало двойно оборота си.