Полин Потър от американския щат Калифорния, която миналата година спечели титлата за най- дебела жена в света заяви, че е отслабнала 45 килограма след непрекъснат секс маратон с бившия си съпруг.

Полин Потър тежеше точно 292 килограма, когато през септември 2011 г грабна титлата за най- дебела жена. Тя се беше докарала дотам, че да не може да отиде сама до тоалетна и се налагало сина и да и помага. Преди три години тя се разделила със съпруга си Алекс. Учудващо – след като Полин беше обявена за най-дебелата жена, мъжът ѝ решил да я види и неусетно връзката им се възродила. Съпругът ѝ си признал, че не може да устои на закръглената ѝ фигура. След повторната среща двамата се отдали на страстни ласки.

Самата Полин признава, че през последните три години не е правила секс, заради огромното си тяло и че основната работа в кревата върши бившия и съпруг. Палавата дебелана допълва, че при всеки сеанс гори по 500 калории. Секс маратоните между двамата бивши съпрузи, продължават при всяка една среща между тях. Полин е много доволна от получените резултати и твърди, че това е най- приятния начин за отслабване.