Веселин Марешки е новият собственик на Локомотив (Пловдив). Бизнесменът бе представен на официално днес. Той взе клуба от Константин Динев, който обяви своето оттегляне преди седмица. Динев също бе част от церемонията по смяната властта, която се проведе на стадион "Локомотив" в парк "Лаута". Динев, който бе начело на тима в последните 2,5 години, получи аплодисменти от събралите се на трибуните фенове на "черно-белите".

"Благодаря много за топлото посрещане. Оказвам дължимото на г-н Динев. Все пак е направил много за Локомотив (Пловдив). На г-н Бойко Борисов му бяха необходими само пет минути, за да ме убеди, че бизнесът трябва да помага на футбола. В знак на добрите ми намерения и желанието да осигуря стабилност на клуба показвам документ, с който удостоверявам, че съм внесъл 1 милион лева по сметките на клуба. Това е само началото. Успех и хубави емоции на всички", заяви при представянето си Марешки, който получи фланелка на клуба с №7, както и специална сребърна значка.

"Никакво задкулисие! За мен феърплеят е на първо място. Трябва да даваме всичко от себе си и да се надяваме, че това ще даде резултати. По-добре да паднеш с достойнство, отколкото да победиш нечестно. Ще поощряваме това отношение в състезателите и клубното ръководство", допълни новият бос.

 

Кой е Веселин Марешки?