Международното висше бизнес училище въвежда нова магистърска програма от учебната 2012-2013 година. Тя се нарича „Интернет маркетинг” и е следващото ниво на запознаване с доказани авангардни стратегии, които всеки успешен мениджър трябва да знае.
Магистърската програма дава специални знания за:
изграждане на ефективни онлайн маркетингови стратегии за привличане на клиенти и тяхното задържане; прилагате на  социални медии, мобилни и нововъзникващи технологии като маркетингови и промоционални тактики; проследяване и измервате онлайн маркетингови кампании, използващи сайт за аналитични услуги; използване на най-новите технологии в изграждане и популяризиране на уеб присъствие и определяне на критичните фактори за успех, свързани с уеб изпълнение; прилагане на стратегии и модели за електронен бизнес.
Магистърска степен по бизнесадминистрация със специализация „Интернет маркетинг” е високо ценена от много работодатели, които се нуждаят от опитни професионалисти със задълбочени бизнес знания, практически умения за ръководене и цялостно разбиране на маркетинга в интернет среда.