Берое прави сериозна селекция за новия сезон в НБЛ, като отборът вече привлече трима американски баскетболисти. Освен това четирима млади българи също се присъединиха към отбора.

 Първият американец е гард, пристигащ от литовското първенство. 183-сантиметровият Уил Уокър е завършил колежа Де Пол преди две години и договорът му с Берое ще бъде втори професионален за него след този с Алитус Алита. С него той има средно по 9.6 точки, 3.0 борби и 2.4 асистенции на мач.
 
Майкъл Харт е висок 206 сантиметра и играе на позиции 4 и 5. Той е роден през 1985 година и е играл за университета на Северен Илинойс, след което подписва с германския Волфенбютел. Там той записа по 7.2 точки и 3.3 борби на мач.
 
Третият американец - Мичъл Картър е с доста сериозни габарити – висок е 208 сантиметра и тежи 124 килограма. До момента той не е играл в Европа, като е възпитаник на университета Уисконсин-Милуоки.
 
Четирима млади българи също се присъединиха към подготовката на Берое. Това са Георги Бързаков, пристигащ от Овергаз, Васил Александров от Левски и Академик Благоевград, Евгени Иванов от Ямбол и Ростислав Алексов от Черноморец. Освен че ще се готвят с мъжкия отбор, те ще играят и за отбора на Тракийския университет в мъжката А група.