Сестрата на Силвестър Сталоун, която се бореше с рак на белите дробове, е починала. Състоянието на 48-годишната Тони Ан Филити се влоши още в края на юли и тя беше вкарана в болница в критично състояние.

Майка ѝ, 90-годишната Джаки Сталоун, с която заедно живеят в Санта Моника, преди две седмици сподели пред в. New York Post, че перспективата пред дъщеря ѝ не е добра.

В крайна сметка Тони действително е била изписана от болницата, за да може да прекара последните дни от живота си у дома с близките покрай нея, посочва FemaleFirst.co.uk.

Това е втората тежка загуба в семейството на Сталоун за последните седмици, след като на 13 юли синът на актьора, Сейдж, почина на 36-годишна възраст.

Коментирайки загубата си Сталоун, който има три дъщери от брака си с Дженифър Флавин, заяви: "Тежко е. Много е тежко. Ситуацията е ужасна, но с надеждата, че времето лекува, човек се опитва да го преодолее. Случват се и такива неща в живота. Важното е да се окопитиш и да се опиташ да живееш отново. Иначе можеш да тръгнеш по спиралата."