Целият облечен в черно, с тъмни очила и бомбе в ръка Силвестър Сталоун кацна вчера на летище София. Той пристигна малко преди 16 ч. с чартърен полет, час по-късно от очакваното.


"Ставам по-силен, когато съм в България. Харесвам хората, въздуха, виното", бяха първите му думи веднага щом излезе от ВИП терминала на летището. Преди да се появи на вратата му, там влязоха Ави Лернер - собственикът на "Ню имидж" и продуцент на "Непобедимите", както и двама доста едри телохранители. За Сталоун пристигна конвой от две луксозни коли и един брониран джип.


Звездата от "Роки" излезе от летището, облечен с черна тениска с надпис "Непобедимите". Той е у нас заради третата част на филма, в която освен актьор е и сценарист и продуцент.


"Започваме снимките най-вероятно на 19-и. Сега отивам направо в студиото. Тогава ще направим големите сцени с битките и всичките актьори. Този филм ще е най-добрият от поредицата", обясни Сталоун.


В продукцията ще участват и други екшън звезди като Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Джеки Чан. "Всеки от тях ще дойде най-късно до 25-и. Аз ще бъда тук 3 месеца", каза Сталоун.


Миналата седмица той обяви в туитър, че Брус Уилис е алчен и мързелив и вместо него в "Непобедимите 3" ще участва Харисън Форд. "Вижте, аз обичам Брус Уилис, но нещата просто не се получиха. Но с Харисън Форд, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс - ще стане много добре", обясни вчера Силвестър Сталоун.


Това не е първото идване на звездата у нас. Той снима и втората част на "Непобедимите" в България. Сега освен в Киноцентъра в Бояна той и колегите му ще работят и на пристанището във Варна.