Полицай от РУП-Слънчев бряг, заловен наскоро за продажба на фалшиви винетки, е убиецът на хубавицата Мария Златанова.

От МВР потвърдиха, че е арестуван 29-годишен бивш полицейски служител.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствените действия във връзка с извършеното през тази нощ в района на х-л “Гларус” в Слънчев бряг убийство, при което бе отнет животът на 30-годишната М.З. от Самоков, е задържан заподозреният М.М., 29-годишен от Бургас. Същият е бивш полицейски служител в Районно управление “Полиция” – Несебър, който е уволнен дисциплинарно на 06.08.т.г. за притежание и разпространение на фалшиви винетни стикери, като срещу него е образувано следствено дело.

Към момента текат разпити на свидетели пред съдия, извършени са претърсвания и изземвания, назначени са експертизи, като събраните данни потвърждават изведената версия - “неизяснени междуличностни взаимоотношения и ревност”.

Предстои доклад на събраните материали пред Бургаска окръжна прокуратура с оглед привличане на заподозрения в качеството му на обвиняем и вземане на мярка за неотклонение “задържане под стража”.
Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление “Полиция” – Несебър.

Михаил е от ж.к. "Меден рудник" в Бургас. Той е бил любовник на шефката на бара в х-л "Гларус" миналата година. Връзката им била кратка, но полицай Михаил Т. продължавал да бъде безнадеждно влюбен в нея и да я следи, информира сайта "Бесове".

За Симеон - настоящият любовник се знае, че е бил защитник във общинския футболен клуб "Несебър". Говори се, че имал вземане-даване с боса на мафията Димитър Желязков-Очите. Баща му пътувал с корабите и му осигурил охолния живот.

Напоследък Мишо станал нетърпим. Често влизал в съблекалнята на клуба и правел страшни скандали на момчето, плашел го и го предупреждавал за фаталния край, ако не се откаже от Мария. Мишо е бил задържан след показанията на Симеон.

Приятелите на убитата Мария Златанова се прощават с нея във Фейсбук, всички я описват като лъчезарна и мила.

Тя не криела връзката си с 18-годишния Симеон от Несебър, който въпреки крехката си възраст демонстрирал завиден стандарт и тежкарско поведение.

Младата жена е публикувала в интернет пространството снимка с младежа, с който се прегръщат без задръжки в бар край морето.

Любовта между двамата обаче приключи с нейното убийство снощи, а той е ранен в подмишницата.