Ето какво сподели след завръщането си Петя Георгиева, учител по български език и литература в СОУ „Христо Ясенов”- гр. Етрополе:

„В края на месец август имах щастието да взема участие в научно-практически форум в гр. Бургас "Иновации в обучението и познавателното развитие".
В три последователни дни учители от цялата страна и чужбина /Русия, Полша, Македония/, университетски преподаватели и студенти споделяха опит и иновационни решения за урока в съвременното училище. Силно впечатление оставиха докладите на колегите учители, които имаха сформирани екипи от различни градове на територията на страната, учителите по английски език в начален етап и др.
Ще предоставя за ползване материалите от конференцията на всички желаещи колеги. Надявам се на четвъртия Форум, организиран от сдружение "Образование и технологии", нашето училище да отбележи едно достойно и силно присъствие, защото имаме отлични педагогически практики, които заслужават да бъдат споделени, а общуването с колеги иноватори е изключително въодушевяващо и ползотворно.
Благодаря на ръководството на СОУ "Христо Ясенов", гр. Етрополе за това, че подкрепя  своите учители в стремежа им да учат, споделят опит, творят!”
Текст и снимки: Росица Василева