Бившият участник в шоуто "5 stars" Светозар Христов открито обвини бившия си работодател Слави Трифонов, че не изпълнява ангажиментите си към хората, с които работи. Той смята, че Слави редовно дава фалшиви обещания, само за да успее да направи продукциите си далеч по-гледаеми.

"Разбрах за претенциите на участници от първия сезон на "Танцувай с мен" към него, но мога да кажа, че те са минимално прецакани в сравнение с мен. Слави редовно лъже и излъга много народ. Помниш ли, когато обеща на Митко Цонев, че ако си обръсне мустака, ще спре с обидите към царя?! Всички виждат дали го е сторил или не", коментира той.

"Напуснах Слави, защото ми обещаваше от години да ми издаде албум. Всъщност искаше просто да съм при него, докато все още има полза от мен. След това дори ми забраниха да влизам на "Пей с мен". Бях придружител на едно момиче, а те ме изгониха. А с него и не желая да говоря повече. Имам си достойнство. Само се надявам Лорчето някой ден да вдигне сама глас срещу явната несправедливост", завършва Светльо интервюто си.