Ивана се надявала, че ще я поканят и за второто издание на риа-литито, но Слави Трифонов предпочел Преслава, която пък побързала да коментира, че колежката й вече не я искат никъде, дори и като жури на подобен конкурс, пише Шоу.

Ивана побърза да отвърне на удара и се изпусна уж случайно в интервю: "Всички се опитват да ме имитират. Когато тръгнеш да правиш турне като моето, трябва да имаш и увереност в себе си, че ще можеш да напълниш площади, стадиони или концертни зали - дори да е безплатно. А за това се иска здраво дупе", твърди Ивана, насочвайки "стрели" към Преслава.

Изпълнителката на "Дяволско желание" очевидно има нуждаот телевизионен тласък и реклама, защото напоследък цената й е паднала драстично, разкриват запознати. Макар и да минава за една от най-добре платените певици във фолка, явно напоследък нещата не вървят така добре при нея. Преслава се съгласила да пее в най-обикновена механа в Берлин срещу скромната такса от 20 евро на човек. За сравнение - в Америка тя искаше да й плащат минимум по 100 долара, колкото струва например билет за концерт на Мадона.