Щерката на легендарния Христо Стоичков е възмутена от начина, по който папараците на Николета Лозанова я преследват пред дома й. Мика с възмущение отбелязва, че не се чувства звезда и нейната особа не е обект на сензации.


Стоичкова избухна във Фейсбук като нарече Ники „Еламеритни". Още по-хапливо Мика предложи на Николета да се насочи към тротоарите, където би се чувствала в свои води. Не е нужно да подсказваме, че именно тротоарите са запазена марка за някои професии.


За да придобиете ясна представа за грандиозния скандал, който Мика заформи, ви предлагаме публикацията й в социалната мрежа без редакции:


"Уважаема госпожо Лозанова тире Божинова тире Еламеритни,  с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да Ви кажа няколко думи.


Виждам, че сте потънала до уши в мисията си да извисите духовното равнище на нацията ни, виждам и, че нацията ни много не се дърпа на това душевно изнасилване. Виждам и папараците Ви пред моя дом всеки ден.


Не разбирам обаче, защо трябва да съм тема на вашето "Two thousand and late" предаване? Нито съм „звезда", нито пък съм звезда. Доста ми е смешно като навън видя папараци, развълнувани от това, че ходя по тротоар. Доста ще е смешно и като го излъчите. Но пък няма да се различава много от останалите ви „папарашки" видеа от типа на - „Човек се качва в кола", „Човек говори по телефон", „Човек стои и мисли".


Мисля, че е време фотографите Ви да се преместят на друг тротоар. В България е пълно със звезди, които работят по тротоарите, подсвиркват и махат палаво на минувачите. По-добре е в познати води да се плува."


Статусът на Мика получи стотици лайка, а неин голям фен се оказа Маги Халваджян, който похвали високия й стил на писане.


Припомняме ви, че преди дни още двама души се оплакаха от дебнещите папараци на "Поверително от NL"- скандалният дизайнер Кулагин и любовницата на Тачо Зорница Линдарева. Кулагин дори заплаши да разкрие любовника на Николета, ако тя не махне папараците от улицата пред блока му.