Спестяванията на Георги Иванов се топят в пловдивските казина със скоростта, с каквато преди години насочваше топката към противниковите врати, одумват го местни бъбривци. Край ротативките и рулетките доскорошният треньор и шеф на „Левски" наскоро профукал 2 бона с лека ръка, твърди "Уикенд".

Гонзо се запалил по хазарта не от вчера. Още докато работил на „Гeрена", крупиетата на софийските аведения за пилеене на пари редовно обслужвали „синята" легенда, говори се още под тепетата.

Тогава поне имало какво да харчи - заплатата си от „Левски". Бившият голмайстор обаче не се отказал от порока си, дори и след като постоянните му доходи пресъхнали. Искрица надежда парата отново да потече като водопад към него бил Веселин Марешки. През октомври собственикът на „Локо" (Пд) назначи Гонзо за наставник, но... за един ден.

Точно покрай най-краткия клубен престой на треньор в историята на българския футбол Иванов влязъл с бодра крачка в пловдивско казино. Окрилен от мисълта, че дори и да загуби, няма да е капо, тъй като е подсигурил нова работа, Гонзо приготвил 2 бона с идеята да ги умножи.

„Не само че изгубил парите, но и се държал грубиянски с крупиетата. Накрая се разкрещял, че прилагат някакви шашми, за да мамят клиентите", твърдят пловдивски клюкари.