Черно море Порт Варна най-вероятно ще се раздели с гръцкия си център Йоргос Галиотис. До този извод може да се достигне от интервюто, което даде за Дарик заместник председателят на варненския клуб Симеон Варчев. Галиотис не задоволява с играта си от началото на сезона. Запитан дали гъркът е възстановен от травмата от последния мач с Лукойл Академик, Симеон Варчев отвърна така:

„Галиотис започва все повече да ме дразни, защото не влага достатъчно усилия в тренировъчния процес. Не може при първата лека болежка един спортист да престава да тренира и да търси само медицински консултации и подкрепа. Лошото е, че и състезателите нещо взеха да не го харесват много като поведение. Там се очертава един проблем”.

На въпроса възможна ли е раздяла с центъра Варчев отвърна:„Обадил съм се на неговия агент, поканил съм го да дойде в Плевен на срещата със Спартак и да се разбират. Ако ще спазва нашите правила, да ги спазва. Ако ли не, да си взема шапката и да си отива в Гърция”.

В Черно море имат резервни варианти за нов център, ако действително се стигне до раздяла с гърка. Става въпрос отново за чуждестранен баскетболист.