25-годишната танцьорка Силвия Бахати е новата наследничка на Златките. Настоява обаче да я разграничаваме от бившите носителки на титлата „Мис Плеймейт" - конкурсът, който нареди и нея сред най-коментираните дами в родните шоусреди. „Не смятам, че приличам по нещо на тях", отсича тя. Симпатизира единствено на Николета Лозанова, която според думите й има класа и стил. „Тя в най-голяма степен се доближава и до международното понятие Playmate. А то е съчетание от сексапил, чар и стил", отбелязва Силвия.

Положителното й отношение към конкурентката не е претърпяло промени след изказване в социалната мрежа на съпругата на Валери Божинов по неин адрес. Приема ги просто като Facebook публикации със закачка към феновете от противниковия отбор, а не като нападки към самата нея. С Николета дори се чули по телефона и тя я поздравила за титлата. Победата й обаче беше поставена под съмнение и обявена за купена от гаджето й от десетки писания в интернет. „Това са спекулации и няма какво да коментирам. Титлата ми е спечелена, не платена", кратко и ясно опровергава твърденията на завистниците си.

Еротичният модел се кълне, че от три години изкарва джобните си с танци и фотосесии. „Държа да отбележа, че не съм еротична танцьорка, както пишат навсякъде. Участвам в шоуто на Биляна Йотовска The Secret Garden, което е фешън проект. Танците ни в никакъв случай не могат да се нарекат еротични", уточнява блондинката, която се е снимала в не една и две рекламни кампании и е участвала в музикални клипове.

Бахати не е истинската й фамилия, а псевдоним. Хрумнало й по време на екзотичен воаяж в Африка. "Преди години бях на пътуване до Кения и Танзания. Докато бях сред масаите, старейшината се обръщаше към мен с думите Бахати, Бахати. Когато попитах какво означава, ми обясниха че в превод от суахили означава късметлия. Много ми допадна и реших да го прикача към името си и мисля, че ми носи късмет", разказва предизвикателната дама.

Силвия осъзнава, че танците са до време и затова се е насочила към изучаването на психология във Великотърновския университет. Интересува се от тази материя от години и по-специално увлеченията й са свързани с психоанализата. „Обичам да чета трудове на известни психоаналитици и в един момент реших, че искам да продължа образованието си в тази насока, без значение дали някога ще успея да работя в тази сфера или не. Правя го за собствено удоволствие и обогатяване.

Но определено един ден бих се радвала да се реализирам и като психоаналитик", крои планове хубавицата.

Ако трябва да направи психологичен профил на себе си, "Мис Плеймейт 2012" се определя като хиперемоционална, което идва и от зодията й Овен. „Характеристиката на зодията ми доста добре описва нрава ми. А за психопортрет няма да ни стигнат дори десетина страници, за да го опиша наистина", казва още тя.

Плеймейтката не крие пластичните корекции по себе си, които са само две. Решението й било продиктувано от конкретния момент преди пет години и фактът, че подобни манипулации са модерни. „Не е било никога въпрос на нужда. Днес определено смятам, че от пластична хирургия трябва да се възползват само хората, които наистина имат нужда да подобрят или коригират нещо във външния си вид. И нещо особено важно - не бива да се прекалява в никакъв случай с корекциите", призовава красавицата.

Голямата страст на Бахати си остават танците и пеенето. „Обичам еднакво и двете. Често си тананикам парчета на Лана дел Рей. Тя ми е любимка. А формата, формата си поддържам с редовен секс и танци до побъркване", заключава огнената прелъстителка.