След като наскоро обруга дружбата си с Дони и Нети, подигравайки се с бебето им, преди дни Слави изкара в ефир и креватните истории на уж близката си дружка Софи Маринова.

Актьорът на Слави Виктор Калев влезе в ролята на ромската певица и се изгаври с любовния триъгълник, който тя бе заформила с бащата на детето ѝ Петър и сина му Дачо. Още преди няколко години Софка заряза таткото на Лоренцо и прибра в леглото си неговия наследник, на когото бе мащеха. После се раздели и с него и странните сексуални отношения останаха в историята.

Незнайно защо обаче Слави и екипът му преди дни решиха да припомнят скандалните връзки на ромската перла, и то по доста брутален начин. Дългия попита двойничката на Софка с кого от двамата е било по-добре в леглото, а тя отвърна, че е имала не един, за да помни.

После водещият се посмя за сметка на ромката и заради провала ѝ на Евровизия. На всичкото отгоре бруталният скеч бе точно в навечерието на рождения ден на Софка, пише още "Уикенд".

Зрителите обаче не останаха очаровани от поругаването на една от последните приятелки на Слави Трифонов . "Този човек не знае мярка. Оплю всички, с които е имал нещо общо и то без причина. Заслужава да остане сам като улично псе. Дори хората от екипа му вече работят самостоятелно", коментират фенове на певицата в интернет.