Главните действащи лица в Music Idol напуснаха за малко натоварените репетиции за големите концерти в зала 2, за да участват в "Това го знае всяко хлапе!". Журито и финалистите от новия сезон ще играят в ежедневните издания на играта от 31 март до 21 април.

Първи пред сложните въпроси от материала между първи и пети клас ще се изправят Вили Казасян, Есил Дюран и Димитър Ковачев - Фънки. Тримата ще се запомнят с невероятно атрактивна игра, изпълнена с много обрати. В началото на снимките Вили, Есил и Фънки имаха притеснения относно представянето си.

След тях пред Класа, Део и Митко застава виртуозният китарист Иван Лечев, който също е част от екипа на популярния музикален формат. На 3 април зрителите на bTV ще имат възможността да проследят докъде ще стигне музикантът от ФСБ.

Първият от айдълите, които играха в "Това го знае всяко хлапе!", беше Мария Илиева. Тя, както и повечето от участниците, успяха да спечелят с познанията си от първи до пети клас не само пари, но и романтични уикенди в луксозен СПА хотел. Изключение направи скандалният Иван Ангелов.

Част от участието му в "Това го знае всяко хлапе!" вече бе показано в един от епизодите на Music Idol. По-интересното обаче е свързано със самата му игра. По време на участието на Иван няколко души от публиката заявиха, че ще напуснат в знак на несъгласие с поведението му.

Някои от хлапетата пък бяха разстроени и се наложи да се даде почивка на снимките, за да може да се успокоят. Участието на скандалния финалист от Music Idol ще бъде излъчено на 18 април.

От началото на април, всяка вечер в предаването хлапетата от Класа ще бъдат представяни със специални документални филмчета. В тях предстои да видим как Джем е обичал да се облича в женски дрехи, какво мислят за Косьо приятелите му-рокери и кое е тайното гадже на Симона.

Освен това от кратките филмчета ще стане ясно как Надето спасява кучета в свободното си време и какво мисли Вълчо Камарашев за работата си с Иоан в съвместен проект.