След вратаря Пламен Илиев втори ботевградчанин вече е играч на "Левски".  Това е халфът Милен Василев, който днес бе представен официално пред феновете на "сините" на първата тренировка на отбора преди пролетния полусезон.


Милен Василев, или Туфо, както го наричаха в Ботевград, докато играеше футбол в порастващите на Балкан, ще носи номер 7 на синия екип. С тази цифра на гърба си играеше досега и в пернишкия Миньор.


Милен Василев бе сред участниците в бунта на четиримата най-добри играчи на Миньор преди срещата с Левски, загубена с 0:4. Още тогава изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира, че в основата на протеста е обещан трансфер на "Герена". Интерес към Василев имаше и от "червените", съобщи още през ноември сайтът sportline.bg.


Новият полузащитник на Левски Милен Василев,  сподели радостта си от това, че подписва с един от най-добрите клубове в България.


„Пернишкият Гарет Бейл" подписа за две години и половина и ще носи емблематичния за „сините" фенове номер "7".


Като първа цел пред себе си, Василев  постави спечелването на  шампионската титла  и неговата бърза аклиматизация на „Герена".


„Всички знаят какво е Левски. Надявам се бързо да се приспособя към отбора. Левски трябва да е на първо място, това е основната цел. След като се запозная с момчетата се надявам да побеждаваме", пожела си бившият футболист на Миньор (Перник).