Дългоочакваният втори сезон на музикалното шоу „Гласът на България" стартира в ефира на bTV на 11-ти февруари.


Тази година състезанието, в което единствено гласът има значение, ще бъде още по-завладяващо, а надпреварата за мечтаната титла ще се превърне в „личната битка" на 4 доказани имена на музикалната сцена: Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро.


Водещ на "Гласът на България" отново е атрактивният DJ Мартен Роберто. Негова е задачата да преведе състезанието през основните за формата етапи: „кастинги на тъмно", „двубои" и „концерти на живо".


Вторият сезон поднася на зрителите много интригуващи изненади, които ще направят битката за „Гласът на България" още по-оспорвана, а съревнованието между треньорите напълно непредвидимо.


Като изненада се пази и името на ко-водещия, който ще проследява реакциите и емоциите на участниците по време на концертите на живо, но упорито се шушука, че именно младата музикална надежда Дивна ще се изяви като водеща.


Най-добрите гласове ще се състезават не само за титлата „Гласът на България", но и за специална награда, предоставена от bTV.


Eпизодите на музикалното шоу ще се излъчват на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и ще бъдат достъпни по всяко време след излъчването им.


Продуцент на предаването е bTV, изпълнителен продуцент е bTV Studios, а творчески продуцент - „Седем осми".