В търсене на бързо средство за ефективно отслабване много хора се спират на варианти с хормонални препарати за отслабване. Това е изключително вредно, тъй като по изкуствен път и с остро вмешателство в нормалните функции на организма се постига рязка загуба на телесна маса, което може да доведе до необратими последици върху човешкото здраве.


Защо е нужно да подлагате организма си на тези вредни процедури, като можете да отслабнете малко по-бавно, но пък дълготрайно, посредством употребата на био продукти?


Ето някои от основните недостатъци на хормоналното отслабване, а след това предимствата на препоръчаното био отслабване.


Обикновено такива диети за отслабване включват комбинирано прилагане на хапчета и хормонални инжекции от типа HCG при силно ограничен прием на калории. При прилагане на този метод едно подобно ограничаване на калориите само минимални стойности на ден е в състояние рязко да доведе организма ви до загуба на телесна маса.


Важно е да се отбележи, че тези нищожни количества поемани калории са крайно недостатъчни за нормалното функциониране на организма и се намират много под нормата дори и спрямо случаите на прилагане на други видове диети за отслабване.


Приемайки био продукти за отслабване обаче, вие напълно безвредно ще отслабнете, като няма да стресирате организма си - едно немалко предимство.


Освен това, неконтролираният прием на хормони може да доведе до много неприятни странични ефекти при по-голямата част от хората - особено при тези с голямо наднормено тегло, тези с проблеми в сърдечно-съдовата система, хората, страдащи от високо кръвно налягане, висок холестерол или диабет.


От друга страна можете да си осигурите полезно отслабване с био продукти. Някои от тях са дори полезни за хората, страдащи от горепосочените заболявания.


Например Акай Бери освен, че ще ви избави от излишните мазнини, благодарение на високите си антиоксидантни количества, регулира нивото на холестерол в организма.


Другата неприятна последица от такъв тип хормонално отслабване е това, че вие си възвръщате загубените килограми, веднага щом спрете диетата. За да избегнете подобни стресови ситуации за организма си, много лекари и специалисти днес препоръчват нещо далеч по-безвредно, ефективно и с дълготраен ефект - преминаване към режим на естествено отслабване по природен път, единствено чрез използването на специално разработени изцяло за вашето добро здраве био продукти.


Повече информация за това как да отслабнете трайно и здравословно можете да намерите тук: www.biomagazin.org